tuinwerken claes

Graag een offerte?

Vraag ze hier aan!

Tuinwerken Leopoldsburg

Tuin- en reinigingswerken Claes is de sleutel voor elke tuin in topconditie regio Leopoldsburg.

Naast tuinwerken in Leopoldsburg bieden we ook aanvullende diensten aan zoals hagen snoeien en veticuteren van gazons. Tuinwerken Leopoldsburg en Tuinaanleg Leopoldsburg streeft ernaar om jouw tuin tot een oase van rust en groen om te toveren of je te helpen met het maaien van je gras. Wil je graag een frisse en groene tuin laten aanleggen? Neem vandaag nog contact op met Tuinaanleg Leopoldsburg voor een vrijblijvend gesprek. Tuinonderhoud Leopoldsburg maait jouw gazon als een biljarttafel en verwijdert jouw bladeren uit je tuin in een wip. Een tuin laten aanleggen door Tuinwerken Leopoldsburg is dus nooit een slecht idee.

Over ons

Tuin- en reinigingswerken Claes.

Wij zijn een jong team dat van onze passie ons beroep heeft kunnen maken. We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om na een lange werkdag te kunnen ontspannen in een propere, goed onderhouden tuin. Hieraan willen wij dan ook graag ons steentje bijdragen.

Beeld je eens in: je komt thuis na een vermoeiende dag en je kunt heerlijk ontspannen op een perfect onderhouden terras, met uitzicht op een weelderige en verzorgde tuin. Dat is het soort rust dat wij streven te bieden.

Ons team staat reeds voor u klaar om duurzame en esthetische tuinpaden, terrassen en opritten aan te leggen. We leggen eveneens kunstgras aan van topkwaliteit waardoor jouw tuin het hele jaar door groen en weelderig blijft.

Aarzel niet langer om contact met ons op te nemen en voor je het weet staan we bij jou in de tuin.

Onze diensten

Waar zijn we goed in?

Tuinwerken Leopoldsburg

Wij nemen de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren. Samen met jou maken we een onderhoudsplan op maat. Zo zorgen we ervoor dat jouw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet.

Tuinwerken Leopoldsburg
Tuinaanleg

Ons team van vakmensen creëert droomtuinen, van strakke en eigentijdse ontwerpen tot weelderige groene oases …

Tuinaanleg Leopoldsburg
Hagen snoeien

Wij zorgen ervoor dat je haag er altijd netjes en strak uitziet. We trimmen en vormen de haag naar jouw wensen, waardoor ze niet …

Tuinonderhoud Leopoldsburg
Gazon maaien en verticuteren

Een goed onderhouden gazon is de trots van elke tuin. We maaien het gras zorgvuldig op de juiste hoogte en voeren periodiek …

Tuinwerken Leopoldsburg.

Projecten

Tuin- en reinigingswerken Claes. Projecten in de kijker.

Tuinwerken in Leopoldsburg

tuinwerken leopoldsburg

Tuinwerken Beringen

tuinonderhoud lummen

Tuinonderhoud Lummen

tuinwerken zonhoven

Tuinwerken Zonhoven

Contente mensen

Wat zeggen onze klanten

Tuinwerken Leopoldsburg

Jouw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Wij streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen in je tuin zodat je met een gerust hart vrienden en familie kunt ontvangen.

Na jarenlang worstelen met mijn overwoekerde tuin, heb ik Maxime ingeschakeld voor periodiek tuinonderhoud. Wat een verschil! Mijn tuin is nu een oase van rust en schoonheid. Ze komen op tijd, leveren uitstekend werk en laten mijn tuin er altijd piekfijn uitzien. Ik ben meer dan tevreden! 

tuinman koersel

Alica Plevoets

De klinkerwerken die tuin- en reinigingswerken Claes heeft uitgevoerd zijn verbluffend. Het pad en terras zien er fantastisch uit. De vakmensen waren professioneel en vriendelijk. Ik raad ze ten zeerste aan!
 
 
tuinman beringen

Louis Dubois

Het tuinonderhoud van Maxime en zijn team is geweldig! Mijn gazon is nog nooit zo groen geweest, en de hagen zien er netjes en strak uit. Ze nemen alle zorgen over mijn tuin weg, zodat ik er gewoon van kan genieten. Dit team is betrouwbaar en professioneel.
 
tuinwerken paal

Melissa Lemmens

Veel gestelde vragen.

Hoe kan ik best een offerte voor een tuinonderhoud aanvragen?

Een offerte aanvragen is eenvoudig. Neem contact op met het formulier op onze website en vertel ons over uw specifieke behoeften. We zullen graag een afspraak maken om uw tuin te beoordelen en u een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden, afgestemd op uw wensen en budget.

Hoe vaak moet ik mijn tuin laten onderhouden?
De frequentie van tuinonderhoud hangt af van factoren zoals het seizoen, het type planten in uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw tuin regelmatig, meestal maandelijks of seizoensgebonden, te onderhouden om deze in goede staat te houden.
Hoe kan ik mijn tuin het beste voorbereiden op de winter?
Het winterklaar maken van uw tuin omvat taken zoals het snoeien van bepaalde planten, het beschermen van gevoelige planten, het verwijderen van bladeren en het winterklaar maken van gazons. We kunnen u hierin adviseren of deze taken voor u uitvoeren.
Hoe kan ik het beste profiteren van jullie periodieke tuinonderhoudsdienst?
Onze periodieke tuinonderhoudsdienst is ontworpen om u volledig te ontzorgen. We raden aan om een regelmatig onderhoudsschema aan te houden, zodat uw tuin altijd in topconditie blijft. Bespreek uw specifieke behoeften en wensen met ons, zodat we uw tuin op de best mogelijke manier kunnen verzorgen.

Tuinwerken met passie, precisie en plezier.

Wil jij ook een tuin in topvorm? Neem dan vandaag nog contact op.