tuinwerken claes

Graag een offerte?

Vraag ze hier aan!

Tuinaanleg Beringen

Onze diensten

Hier zijn we goed in!

Tuinaanleg Beringen

Wij nemen de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren. Samen met jou maken we een onderhoudsplan op maat. Zo zorgen we ervoor dat jouw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet.

tuinaanleg beringen

Tuinaanleg

Tuin- en reinigingswerken Claes is gespecialiseerd in professionele tuinaanleg. Ons team van vakmensen creëert droomtuinen, van strakke en eigentijdse ontwerpen tot weelderige groene oases. We zorgen o.a. voor prachtige tuinpaden en een stevige ondergrond voor kunstgras en de aanleg van het kunstgras zelf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw tuin kunnen omtoveren tot een oase van schoonheid en ontspanning.

CONTACTEER ONS

tuinaanleg koersel

Periodiek tuinonderhoud

Gun jezelf de tijd om maximaal van je tuin te genieten terwijl wij het periodieke onderhoud voor onze rekening nemen. Met regelmatige zorg houden wij je tuin in topconditie, zorgen we voor een nette uitstraling en verwijderen we ongewenste elementen. Bij Tuin- en reinigingswerken Claes begrijpen we de waarde van een prachtige tuin en staan we klaar om je buitenruimte op zijn best te houden, zodat je er zorgeloos van kunt genieten.

CONTACTEER ONS

tuin onderhoud beverlo kuisen van opritten en paden

Kuisen van paden en opritten

Als je hinder ondervindt van groene aanslag op je terras en oprit, bieden wij de perfecte oplossing. Laat ons deze aanslag professioneel verwijderen, waardoor je terras en klinkers weer in hun oorspronkelijke, glanzende staat herstellen. We gebruiken de juiste materialen en technieken om jouw oprit er als nieuw uit te laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een opfrissing van je terras en/of oprit.

CONTACTEER ONS

Bij tuinaanleg Beringen zorgen we ervoor dat je hagen er altijd netjes en strak uitzien. Tuinaannemer koersel, Beverlo en Paal maait het gras zorgvuldig op de juiste hoogte en wij voeren periodiek verticuteerwerk uit. Tuinwerken Beverlo, Paal en Koersel zorgt ervoor dat je paden en opritten vrij zijn van vuil, onkruid en mos. Jouw tuin laten aanleggen bij tuinaanleg Beringen is nooit een slecht idee. Tuinaanleg Koersel ook niet.

tuinonderhoud koersel

Hagen snoeien

Het is van groot belang jouw haag vanaf het eerste jaar jaarlijks één tot tweemaal te snoeien om ze mooi te laten doorgroeien. Door ze tijdig te onderhouden blijft jou haag er fris en jong uitzien omdat ze zo voldoende licht krijgt. Een verzorgde haag is het uithangbord van jouw tuin. Tevens kunnen wij het ongedierte in jouw haag vakkundig bestrijden, denk maar aan de buxusmot die jaarlijks veel schade toebrengt in jouw tuin. Het snoeiafval wordt verder door ons altijd afgevoerd zodat jullie zich nergens nog zorgen over hoeven te maken.

CONTACTEER ONS

tuinwerken claes gras maaien beverlo

Gazon maaien en verticuteren

Als je van een weelderig gazon in je achtertuin wilt genieten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan al klaar om voor een prachtig groen tapijt te zorgen. Het tijdig maaien van je gras is niet alleen essentieel voor een nette uitstraling, maar het voorkomt ook dat onkruid de kans krijgt om zich te verspreiden. Om mossen, organisch afval en afgestorven gras te verwijderen, is jaarlijks verticuteren en bemesten van je gazon noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin zowel in de zomer als in de winter perfect is onderhouden.

CONTACTEER ONS

tuinonderhoud beringen

Bladeren verwijderen

In de herfstperiode is het cruciaal om gevallen bladeren zorgvuldig te verwijderen, zowel van uw gazon als van uw beplanting en terras. Onze ervaren vakmensen verzekeren dat uw tuin te allen tijde een verzorgde uitstraling behoudt. Daarnaast zorgen wij ook voor een grondige reiniging van uw dakgoten, wat verstoppingen en mogelijke schade voorkomt. Met onze professionele aanpak garanderen wij dat uw tuin, terras en oprit in uitstekende staat blijven zodat u er het hele jaar door van kunt genieten.
 

CONTACTEER ONS

Van visie tot werkelijkheid: perfectie in tuinaanleg!

Wil jij ook een tuin in topvorm? Neem dan vandaag nog contact op.

Claes uit Koersel doet niet alleen tuinwerken koersel maar ook tuinonderhoud Paal en tuinonderhoud Beverlo, wij doen zelfs tuinwerken beverlo en tuinman Paal en op aanvraag zijn wij zelfs je tuinman Beverlo.